Mitsubishi представила новий Mitsubishi Outlander PHEV (Фото)

У нового Mitsubishi Outlander PHEV більше немає візуальних секретів. Mitsubishi публікує фотографії як екстер’єру, так і інтер’єру нового плагін-гібридного позашляховика, але поки зберігає технічні характеристики в секреті.

Mitsubishi поки не ділиться технічними характеристиками нової плагін-гібридної версії нинішнього Outlander. Для європейського споживача також немає сенсу дізнаватися, який запас ходу на електротязі у нового Outlander PHEV, оскільки здається, що колись популярний тут японський позашляховик не отримає наступника.

У 2020 році Mitsubishi повідомила, що більше не буде постачати нові або оновлені моделі на європейський ринок після того, як на ринку дебютує тільки що оновлений ASX. В цьому році компанія Mitsubishi повернулася до цього питання, заявивши, що в Європі є як мінімум дві моделі на базі Renault. Новий Outlander представили вже на початку цього року, і він знаходиться на платформі CMD-CD Renault-Nissan, яку скоро також отримає новий X-Trail від Nissan, брат Mitsubishi. Однак новий Outlander не є одним з двох автомобілів, анонсованих для Європи, але це не особливо обнадіює.

Новий плагін-гібридний позашляховик Mitsubishi Outlander отримує вдосконалену версію добре відомої силової установки S-AWC від вже відомого Outlander PHEV. Вона складається з електромоторів, бензинового двигуна і акумуляторної батареї.


Не пропустіть