Volkswagen оновив седан Jetta. Експерти в захваті від витрати палива нової моделі (Фото)

У серпні поточного року седан Volkswagen Jetta отримав оновлення в середині комерційного циклу. Тоді машина отримала невеликі зміни по кузову і додаткові опції. Однак, її моторна гамма була збережена. Але недавно німецький виробник все ж вирішив змінити технічні характеристики.

Самі двигуни залишилися колишніми, але їх допрацювали і не для того, щоб скоротити рівень викидів, а для зменшення витрати палива. При цьому, модернізації піддався не тільки базовий 1.5 літровий силовий агрегат, але і дволітровий мотор, яким оснащуються спортивні модифікації Volkswagen Jetta GLI. Нещодавно був опублікований рейтинг витрати палива оновленої машини.

Стандартні седани з півторалітровим силовим агрегатом і механічною шестиступінчастою коробкою споживають 8,1 літра палива на 100 кілометрів при їзді по місту, 5,5 л – по трасі і 6,9 л – в змішаному циклі. З автоматичною КПП показники ще краще: 7,6 л – по місту, 5,5 л – по трасі і в середньому – 6,7 л. У спортивній GLI результати теж дуже хороші. По місту така машина споживає 9 л, на трасі – 7,1 л і 8,4 – в змішаному циклі. Нагадаємо, мова йде про дволітровий силовий агрегат, який видає 230 к.с.


Не пропустіть