На тестах вперше помітили седан Acura Integra 2023 року (Фото)

Прототип нової Acura Integra 2023 року потрапив в об’єктив камери фотошпигунів в розпал випробувань в щільному камуфляжі. Шанувальники змогли вперше поглянути на загальний розмір, форму і профіль седана.

Acura оголосила про повернення седана Integra за допомогою одного тизерного зображення, де показала тільки одну агресивну фару. Потім був другий тизер з зображенням задніх ліхтарів Integra. Нові шпигунські фотографії показали іншу частину автомобіля.

У передній частині авто можна відзначити агресивну передню решітку, виконану в чорному кольорі, і додаткову решітку перед інтеркулером, доповнили екстер’єр яскраво виражені передні панелі з широкими крилами.

Задня частина 2023 Integra отримала гладке заднє скло і спойлер. Багато в чому новинка здається зменшеною і злегка витонченою версією седана TLX.

Очікується, що нова Integra буде заснована на базі Honda Civic 11-го покоління і може використовувати унікальну версію 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом Civic Si.

Honda вже підтвердила, що автомобіль отримає шестиступінчасту механічну коробку передач з передачею потужності через задні колеса. Повинна вийти і високопродуктивна версія Type S з тим же 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, що і Civic Type R.


Не пропустіть