Покинуті на парковці аеропорту машини продадуть на аукціоні (Фото)

Керівництво Міжнародного аеропорту Піттсбурга виступило з ініціативою виставити на продаж автомобілі, залишені їх власниками на парковці. Всі машини, які пустять з молотка, простояли недоторканими більше 2 років, тому шансів на те, що їх господарі раптово знайдуться, практично немає.

Серед автомобілів, які можна буде придбати на аукціоні, є ряд цікавих моделей. Один з них – MINI Countryman Cooper S 2015 року випуску. Машині всього шість років, а якщо врахувати, що в останній раз на неї їздили більше двох років тому, то сумарно її експлуатували всього чотири роки, що тягне за собою ряд очевидних плюсів. Як мінімум кросовер знаходиться у відмінному зовнішньому стані, як з точки зору зовнішнього вигляду, так і інтер’єру.

В цілому, весь список машин, які виставлять на торги, в більшості своїй складається з «свіжих» автомобілів, але не без винятків. Так, наприклад, найстарішим лотом є Nissan Maxima 1999 року випуску, а найбільш «пошарпаним» – Pontiac G6 2007 року.

Серед інших лотів варто відзначити: Toyota Sienna 2005 року випуску, BMW 530i 2002 року, GMC Terrain 2013 року, GMC Acadia 2009 року, Nissan Titan 2008 року і Chevrolet Trailblazer 2005 року випуску.

Покупцям цих автомобілів доведеться зіткнутися з низкою труднощів. Як мінімум, у них не буде ключів від своїх машин. Крім того, вони мають відразу замінити всі технічні рідини, оскільки кілька років машини простоювали без руху.

Аукціон відбудеться 23 жовтня. Взяти участь в ньому зможе кожен охочий. Крім кинутих автомобілів на торги виставлять знайдені речі пасажирів, за якими також ніхто не повернувся.


Не пропустіть