BMW модернізувала найпотужнішу версію хетчбека 1-Series (Фото)

Топ-версія M135i була у нинішньої «одинички» покоління F40 з самого початку, а для її модернізації компанія не стала чекати планового рестайлінгу. Втім, зовнішність, інтер’єр і навіть силовий агрегат залишилися колишніми. BMW M135i як і раніше має дволітровий турбомотор (306 к.с.), восьмиступінчастий “автомат” і повний привід з переднім диференціалом Torsen (коефіцієнт блокування – до 36% під час розгону). Зате інженери попрацювали над шасі.

Хетчбек обзавівся новими пружинами і амортизаторами. Змінено кути установки передніх коліс, з’явилися додаткові гідроопори важелів в передній підвісці McPherson, змінені опори важелів задньої незалежної підвіски. Розробники обіцяють, що з допрацьованим шасі хетчбек знайшов більш точну керованість і драйверський характер.

Є й інші обновки. Наприклад, за допомогою штатної аудіосистеми «оптимізований» звук двигуна в салоні. А в палітру кольорів кузова додані відтінки з набору BMW Individual: для цього довелося модернізувати фарбувальний цех на заводі в Лейпцігу, де випускають всі хетчбеки першої серії. У Німеччині BMW M135i коштує від 51450 євро.


Не пропустіть