Ford F-Series очолив рейтинг автомобілів з фільмів жахів

У фільмах жахів часто використовуються автомобілі, наповнені страшними елементами, щоб посилити лякаючий фактор фільму. Але які машини найстрашніші або найчастіше використовуються? Дослідження показало, що пікап Ford F-150 очолює список найбільш часто використовуваних транспортних засобів у фільмах жахів, 13 появ в 50 таких фільмах. За ним послідував Ford Crown Victoria, який 9 разів з’являвся в 50 фільмах жахів.

Bristol Street Motors досліджувала 690 автомобілів зі списку 50 кращих фільмів жахів, щоб потрапити в список найбільш використовуваних автомобілів в голлівудських фільмах жахів. Найстрашніший автомобіль всіх часів, Ford F-150 часто можна побачити в популярних фільмах жахів, і одна з найпомітніших сцен – це коли Брендіс управляє ним в початковій сцені фільму Стівена Кінга «Максимальний перевантаження».

Серія Chevrolet C/K також входить в десятку автомобілів з фільмів жахів Голлівуду, в цілому вісім разів з’явившись в 50 фільмах жахів. Він з’являвся в таких фільмах, як «Техаська різанина бензопилою» і «Полтергейст». Далі йде Cadillac Fleetwood, який також вісім разів з’являвся в 50 фільмах, а саме в Get Out, It Follows і в обох It reboots. Cadillac також досить часто використовується у фільмах як поліцейські машини і таксі.


Не пропустіть