Компанія Mercedes-Benz виводить на ринок найдешевшу версію GLE (Фото)

Дилери німецького бренду в Європі почали оформлення попередніх замовлень на модель GLE 300 d 4Matic з опцією «м’якого гібрида».

Даний GLE 300 d має в оснащенні 272-сильний дизельний агрегат OM 654 M об’ємом на 2 літри, що поєднується з 48-вольтним стартер-генератором. За рахунок нього віддача двигуна підвищується на 20 к.с. Також, за допомогою цього додатку машина може рухатися накатом при вимкненому двигуні і здатна заряджатися в процесі гальмуванні.

Крім того, додаткові 200 Нм крутного моменту позитивно впливають на динаміку автомобілі. Автомобіль до «сотні» у модифікації 300 d розганяється за 6,8 секунди, а заявлена ​​максимальна швидкість тут становить 230 км/год для класичної машини і 226 км/год для купеподібної.

Згідно з опублікованими даними, моделі дістався модернізований повний привід. Крім цього, на новий кросовер електронний диференціал здатний змінювати співвідношення крутного моменту між осями в діапазоні від нуля до 100 відсотків. До дилерів на європейському ринку товарні Mercedes-Benz GLE 300 d доберуться в наступному місяці.


Не пропустіть