Audi вивела на тести загадковий позашляховик величезних розмірів

Audi старанно працює над створенням позашляховика, який перевершує за розміром Q7. Цей новий набір шпигунських знімків показує, можливо, як Audi Q9 проходить тестування на трасі Нюрбургрінг-Нордшляйф.

При довжині 5,05 метра Q7 зараз є найбільшим позашляховиком у лінійці Audi. Хоча Q7, таким чином, більше ніж позашляховики Volkswagen Group, з якими він ділить свою платформу, очевидно, що завжди існує потреба у більшій кількості сантиметрів у сегменті позашляховиків. Цей новий набір шпигунських фотографій демонструє прототип нового позашляховика від Audi, але ще не зовсім зрозуміло, що саме тестує німецький автовиробник.

З одного боку, можливо, що Audi тестує позашляховик, який займе місце у статусних сходах вище Q7, автомобіль, який повинен бути в змозі конкурувати з такими гігантами, як BMW X7 завдовжки 5,15 метра або 5,21-метровим GLS від Mercedes- Benz. В цьому випадку це буде Q9, автомобіль, про появу якого вже багато років ходять чутки. Інша можливість полягає в тому, що ми бачимо автомобіль, який більший за Q7, але не позиціонується як кращий.


Не пропустіть