В Іспанії підготували електромобіль всього за 7500 євро (Фото)

Компанія Silence представила в Іспанії бюджетний електрокар S04 за 7500 євро за базову модифікацію.

Видання Auto Motor und Sport повідомляє, що компактна тридверна модель пропонуватиметься з двома типами силових установок. Примітно, що автомобілем з менш потужним двигуном можна буде керувати без посвідчення водія. За базову версію новинки просять від 7500 євро.

Довжина Silence S04 становить 2,33 метра і в салоні можуть розміститися двоє людей. Базова версія моделі поставлятиметься з електродвигуном потужністю 8 к.с., а її максимальна швидкість досягає 45 км/год. Згідно із європейським законодавством, такими транспортними засобами можна керувати з 16 років.

Дорогіша версія Silence S04 оснащується 19-сильним двигуном, а її максимальна швидкість становить 90 км/год. Вона ж отримає і найбільш місткий 11,2-кіловатний акумулятор, з яким зможе проїжджати до 150 кілометрів. Більш доступну версію укомплектують 5,6-кіловатною батареєю.

Особливістю Silence S04 є можливість швидкої заміни акумуляторів. На презентаційному ролику показано, що запасні батареї можна буде возити із собою завдяки вбудованим рукояткам та коліщаткам, а заряджати їх можна від побутових розеток. Дата старту продажу Silence S04 не розголошується. У Європі аналогічні електрокари пропонує альянс Opel та Citroen.


Не пропустіть