На тестах помічено електричний кросовер Audi Q5 E-Tron (Фото)

Західні видання змогли сфотографувати електричний кросовер Audi Q5 E-Tron, який проходив стадію тестування. Закамуфльований прототип показує серійну оптику. Новинка офіційно дебютує наприкінці цього місяця.

Дивно бачити, що Audi тестує новий Q5 E-Tron у Німеччині, враховуючи той факт, що технічно схожий електромобіль VW ID.6, як очікується, продаватиметься виключно в Китаї. Зарубіжні шпигуни на місці змогли відобразити повністю замаскований прототип електричного кросовера з повністю серійною оптикою спереду та ззаду.

Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю опублікувало зображення готової до виробництва версії кросовера EV, і загальний вигляд цього тестового автомобіля відповідає тому, що ми бачили на фотографіях, що просочилися.

Для непосвячених Q5 E-Tron стане серійною версією концепту Audi Concept Shanghai, представленої цього року.

Щоб внести ясність, Q5 E-Tron не позиціонуватиметься як наступник Audi E-Tron, а буде представлений як більш розкішна альтернатива VW ID.6. У Китаї він повинен пропонуватися в шестимісній та семимісній конфігураціях, причому перший матиме індивідуальні сидіння у другому ряду.

Новий Q5 E-Tron розділить свої силові агрегати із великим електричним кросовером Volkswagen. Повинні бути запропоновані одно- та двомоторні версії потужністю 177 і більше 300 к.с. відповідно. Модель RWD також може бути доступна з потужністю 201 к.с. Q5 E-Tron також має самі зовнішні розміри, як і ID.6.

Нам залишилося лише два тижні до того, щоб побачити німецьку новинку у всій її красі, оскільки, як повідомляється, її дебют заплановано на 19 листопада на автосалоні в Гуанчжоу у 2021 році. Виробництво має розпочатися на початку наступного року, і малоймовірно, що воно буде продаватися за межами Китайської Народної Республіки.


Не пропустіть