Subaru вивела на тести новий Crosstrek (Відео)

Зарубіжні ЗМІ опублікували «шпигунські» фото та відео з новим Subaru Crosstrek. Зазначимо, що ця модель відома на багатьох ринках за межами Північної Америки, як XV. Незважаючи на те, що проблему недостатньої потужності цього автомобіля було вирішено ще торік, його вже давно настав час оновити. Справа в тому, що актуальна версія моделі випускається японським брендом аж із 2017 року.

З огляду на 5-річний цикл життя Subaru Crosstrek/XV ця модель повністю дозріла для повної зміни поколінь. Однак представники компанії поки що нічого не розповідають про наступну генерацію машини. Тим не менш, у Мережі вже з’явилися «шпигунські» фотографії та відео моделі, і вона вже їздить дорогами США. Природно, що кузов «японця» прихований під камуфляжною щільною плівкою. Але, що дивно, на автомобілі немає фальшивих панелей. Це дає нам більш чітке уявлення про майбутній дебютант ринку.

За формою автомобіль дуже схожий на актуальний Crosstrek/XV з його вертикальним лобовим склом і витонченими задніми дверима. При уважному розгляді машини можна побачити третє скло, що піднімається нагору, як у першого та наступного поколінь цієї моделі. Також на відео добре помітний С-подібний малюнок кормових ліхтарів, який останнім часом є фішкою автомобілів Subaru. Спереду з-під камуфляжу трохи проглядається головна оптика. Фари здаються тонкими та з’єднаними з решіткою.

Деякі експерти впевнені, що новий Subaru Crosstrek/XV буде виконаний у стилістиці концепту Viziv Adrenaline, який було показано на Женевському автосалоні у 2019 році. Щодо інтер’єру, то на відео можна побачити тільки верхню частину вертикального екрану інформаційно-розважального комплексу. Також є ймовірність, що автомобіль отримає панель приладів від WRX. Офіційний дебют нового Subaru Crosstrek/XV має відбутися у 2022 році. На ринок автомобіль надійде як модель 2023 року.


Не пропустіть