Skoda показала салон бюджетного седана Slavia (Фото)

Інтер’єр седана Skoda Slavia, прем’єра якого відбудеться в середині листопада, виконають у стилі нової Fabia.

Компанія Skoda опублікувала перше зображення інтер’єру нового бюджетного седана Slavia, прем’єра якого відбудеться 18 листопада 2021 року. Модель було розроблено спеціально для Індії, проте надалі вона з’явиться і в інших країнах.

Судячи з зображення, інтер’єр Skoda Slavia практично повністю повторюватиме дизайн салону хетчбека Fabia нового покоління. Від нього седану дістанеться передня панель із цифровим щитком приладів, селектор коробки DSG, двоспицеве кермо, а також окремий 10-дюймовий сенсорний дисплей-планшет інформаційно-розважального комплексу.

Вже відомо, що седан довжиною 4,54 м створять на масштабованій платформі MQB-A0-IN, яка раніше лягла в основу компактного кросовера Kushaq, що дебютував на початку 2021 року. Ця архітектура стане базою для всіх подальших бюджетних моделей концерну Volkswagen – цільовими ринками для нових автомобілів стануть Індія, країни Африки та держави Південно-Східної Азії.

Лінійка двигунів Skoda Slavia буде представлена ​​1,0-літровою трициліндровою бензиновою «турботрійкою» потужністю 115 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою механічною трансмісією або з «автоматом» такого ж діапазону. На вершині гами розташується 1,5-літрова 150-сильна наддувна “четвірка”, що діє в тандемі з 7-ступінчастим “роботом” DSG з двома зчепленнями.

До складу доступного обладнання увійдуть шість подушок безпеки, віртуальна панель приладів, камера заднього виду, а також «численні електронні асистенти».


Не пропустіть