Volkswagen має намір побудувати новий завод з виробництва електромобілів

Volkswagen продовжує робити активні кроки, пов’язані з електрифікацією модельного ряду. Для реалізації розробленої стратегії, у Німеччині буде зведено новий завод марки, що спеціалізується на випуску електрокарів.

Зараз у Volkswagen є один завод, що діє, у Вольфсбурзі, що є основним, але для активного розвитку і випуску нових моделей електрифікованих автомобілів потрібен ще один. Сума інвестицій, виділених на будівництво виробничого об’єднання, наразі не озвучується.

Головним конкурентом німецький концерн вважає американську компанію Tesla, яка є безперечним лідером на світовому ринку серед виробників електромобілів. Volkswagen ставить перед собою завдання суттєвої оптимізації технологічних та логістичних процесів під час випуску авто. Це дозволить обійти американську компанію та стати новим світовим лідером, завоювавши велику частку продажів на ринку транспортних засобів з електромотором.

Усі намічені цілі німецький концерн планує реалізувати у 2030 році. А нові електрокари марки з’являться у 2025 році. Поки що вся інформація про них засекречена.


Не пропустіть