В Україні випускатимуть ультрадешеві авто

Українське автомобільне підприємство ЗАЗ продовжує дивувати українського споживача. Нещодавно керівництво компанії прийняло рішення випускати ще одну модель на базі російського автомобіля Lada Granta.

Однак тепер це буде не зовсім повноцінна модель, а його здешевлений аналог. Таким чином, автомобіль стане більш доступним та конкурентоспроможним для українського ринку, пише Avtosota.

Здешевити модель і зробити її ультрабюджетною планується за рахунок «видалення» деяких опцій. Подібні рішення раніше застосовувалися на моделях Xray і Vesta, що випускаються ЗАЗом.

Очевидно, конструктори автозаводу перероблять комплектацію Classic Light. У такій ультрабюджетній версії Lada Granta, покупець не дорахується мультимедійного центру (магнітоли) та кондиціонера. Це дозволить знизити ціну автомобіля та зробити її більш привабливою для придбання серед таких бюджетних авто.

Варто нагадати, що модель Лада Гранта доступна для українців за початковою вартістю 205 тис гр. За цю ціну споживач отримує авто з 87-сильним бензиновим двигуном об’ємом 1,6 літра. Перемикання швидкостей виконується механічною 5-ступінчастою КПП. Окремо можна відзначити великий багажник, об’єм якого становить 520 л.

Що стосується найдорожчої версії Гранти, то така модифікація має кузов ліфтбек. Під капотом машини встановлено 1,6-літровий бензиновий агрегат продуктивністю 98 кінських сил. КПП – автоматична 4-діапазонна. Модель виконана у комплектації Luxe, а її ціна складає близько 308 тисяч гривень.


Не пропустіть