Власники нових машин Tesla поскаржилися на відсутність USB-роз’ємів

Покупці автомобілів Tesla стали відзначати, що нові машини доставляють їм без діючих USB-портів. Автомобілі з порожньою зоною для роз’ємів стали доставляти покупцям після 6 листопада без масових попереджень з боку виробника. Про це повідомило видання Electrek, зібравши скарги користувачів мережі, які отримали електромобілі в листопаді.

З проблемою зіткнулися власники нових Tesla Model 3 та Model Y. Отвори для підключення пристроїв на задній стінці центральної консолі є, проте електронна складова в них відсутня. Також неактивною виявилася функція бездротової зарядки. Як мінімум один із власників написав, що USB-порти на задніх сидіннях також відсутні.

За інформацією видання, останні Tesla із працездатними USB-портами були відправлені 6 листопада, проте потім почалася доставка нової партії. Більшість покупців не проінформували щодо змін, проте декому з власників нових авто технічна служба Tesla таки повідомила, що запчастини з’являться у грудні, й тоді їх запрошуватимуть до сервісних центрів.

Глобальна нестача мікросхем впливає на автомобільну промисловість вже більшу частину року. Раніше Tesla підняла ціни на свої моделі через дефіцит комплектуючих. Іншим виробникам також довелося призупинити виробництво або відкласти майже готові автомобілі в очікуванні запчастин.


Не пропустіть