Toyota представила новий кросовер Frontlander (Фото)

На автосалоні в Гуанчжоу, що недавно відкрився, компанія Toyota офіційно представила новий компактний кросовер Frontlander.

Новинку створено на базі моделі Corolla Cross. Виробництво автомобіля буде локалізовано у Китаї на заводі GAC Toyota. У той же час, у КНР є ще одне спільне підприємство FAW Toyota, тому не виключено, що в майбутньому там займатимуться випуском Corolla Cross. Справа в тому, що раніше вже були подібні випадки, коли, наприклад, FAW Toyota випускав Toyota RAV4, а через якийсь час стартувало виробництво перелицьованої версії паркетника під назвою Wildlander на заводі GAC Toyota.

Frontlander майже повністю повторює дизайн Corolla Cross. Правда, кросовер все-таки отримав нову решітку радіатора, більш сучасну оптику та бампера зміненої форми. Довжина новинки складає 4485 мм, ширина – 1825 мм, висота – 1620 мм. Розмір колісної бази досягає 2640 мм.

Під капотом китайського Frontlander встановлюється 2,0-літровий атмосферник потужністю 171 к.с. у поєднанні з варіатором. Привід – лише передній. Дещо пізніше вийде і повнопривідна гібридна модифікація моделі на базі 1,8-літрового ДВЗ і електромотора на задній осі.


Не пропустіть