Ford представив новий кросовер Equator Sport (Фото)

Кросовер отримав новий 1,5-літровий турбомотор.

Ford у рамках партнерства з Jiangling Motors представив ще одну новинку, яку планується продавати виключно у Піднебесній. Equator Sport офіційно презентували на автосалоні в Гуанчжоу. Новинка складе конкуренцію Honda CR-V і має суворий зовнішній вигляд і просторий салон.

Назва новинки викликає питання, оскільки у березні 2021 року Ford вже випустив великий трирядний Equator. Але, незважаючи на те, що моделі отримали однакове ім’я, вони значно різняться. Наприклад, Equator Sport має колісну базу 2765 мм, що на 140 мм менше порівняно з більшим Equator (2865 мм).

Однак, незважаючи на відмінності в технічних даних, обидві моделі мають схожий дизайн. Equator Sport отримав велику решітку радіатора та тонкі світлодіодні фари з C-подібними ДХВ. Також варто відзначити м’язистий бічний профіль з широкими колісними арками, 20-дюймові колеса та пластикове облицювання у нижній частині дверей.

Салон розрахований на п’ять пасажирів, які зможуть вільно розташуватися, тоді як більший Equator має 6- або 7-місне компонування. Дизайн передньої панелі також включає два екрани.

Під капотом розташувався 1,5-літровий бензиновий турбомотор, який, за словами представників компанії, є абсолютно новим і вперше застосовується в серійній моделі. Пікова потужність агрегату досягає 170 кінських сил і 260 Ньютон-метрів моменту, що крутить, а в якості трансмісії використовується автоматична коробка передач. Поки немає даних про привод, передбачається, що може бути переднім чи повним. Заявлена ​​максимальна швидкість становить 180 кілометрів на годину.


Не пропустіть