Три прототипи повністю електричного Porsche Macan вийшли на випробування (Фото)

У міру того, як ми наближаємось до офіційного дебюту повністю електричного Porsche Macan другого покоління, нові спостереження замаскованих прототипів під час реальних випробувань дають більше інформації про нового кросовера.

На останніх шпигунських знімках показана група з трьох прототипів Macan EV, які тестуються разом з Taycan Turbo S. Прототипи, як і раніше, носили звичайні наклейки на фари, що вводять в оману, віконну графіку, підроблені вихлопні насадки і пластикові накладки спереду і ззаду. Бампери виявилися такими ж, як в офіційному прев’ю Porsche у травні 2021 року.

Подібно Cayenne Coupe, у електричного Macan похила лінія даху та виражені плечі надають спортивного вигляду. Порівняно з попередником силует виглядає більш аеродинамічний з 21-дюймовими колесами. Позашляховик також отримає фірмові світлодіодні фари та горизонтально розташовані світлодіодні задні ліхтарі.

У салоні Macan встановлена ​​цифрова комбінація приладів, великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, розташований ближче до водія, класичне кермо Porsche трьохспицеве і високо розташована центральна консоль.

Macan буде заснований на архітектурі PPE від Porsche та Audi, призначеної для електромобілів. Ця ж платформа лежатиме в основі майбутніх Audi Q6 e-tron та A6 e-tron, перш ніж з’явиться у кількох нових моделях німецьких брендів.

Porsche підтвердила, що Macan буде мати значно більший запас ходу, ніж Taycan. Очікується, що електричний позашляховик пропонуватиметься із двома батареями ємністю на 800 вольт. Звичайно, він матиме кілька варіантів потужності, включаючи флагманський Turbo S, який зможе похвалитися вражаючими показниками продуктивності.

Очікується, що повністю електричний Porsche Macan буде представлений у 2022 році. Виробництво розпочнеться до кінця наступного року. Протягом кількох років поточна модель із ДВЗ буде продаватися разом із електричною версією до 2024 року.


Не пропустіть