Porsche Taycan Cross Turismo став модним кемпером

Якщо ви прихильник моди й у вас є 250 000 доларів, то зверніть увагу на комплект Discoverberry Bundle – виробника товарів для активного відпочинку. Він включає Porsche Taycan Cross Turismo з туристичним обладнанням.

Електрокар пофарбований у бордовий відтінок і до нього додаються намет Strom 2385L, сумка на коліщатках Strom 60L, ранець Strom 30L і комплект для кемпінгу. Ще можна побачити додаткову світлотехніку спереду, що нагадує ліхтарі машин для ралі-рейду.

Аргументація ціни залишається незрозумілою. Для порівняння, найдорожчий варіант Turbo S продається за кордоном за 188 950 доларів, при цьому ранець, комплект для кемпінгу, сумка і сам намет не можуть коштувати разом 61 000 доларів. Крім того, розробник не підтверджує, що за основу взято найдорожчий «Тайкан». За такі гроші можна купити повноцінний будинок на колесах з обладнаною кухнею, спальними місцями, вітальнею, душем із туалетом та робочою зоною.

Нещодавно сімейство Porsche Taycan поповнилося «драйверською» версією GTS. Нове виконання запропоноване не тільки для седана, а й для універсала. Двомоторна силова установка при активованому лонч-контролі видає майже 600 к.с., завдяки чому час розгону до 97 км/год становить лише 3,5 секунди. Батарея доступна лише найбільшої ємності – на 93,4 кіловат-години.

Джерело Ру.Мотор1

Не пропустіть