На яких машинах найчастіше скручують пробіг: Названо ТОП-10 авто

Автомобілі BMW очолили рейтинг найпопулярніших автомобілів, на яких найчастіше скручують пробіг.

Про це йдеться у дослідженні компанії carVertical, наданому сайту “Апостроф”.

“Половину списку ТОП-10 займають автомобілі цього виробника (BMW – ред.). Це корелює з попитом на вживані автомобілі BMW на різних ринках. Дані також демонструють, що дорогі автомобілі частіше мають скручений пробіг, і це необхідно враховувати при пошуку вживаного автомобіля. Саме тут стане в нагоді перевірка пробігу автомобіля“, – заявив автоексперт Матас Бузеліс.

Згідно з даними дослідження, BMW M5 знаходиться на першому місці даного рейтингу. Серед проаналізованих автомобілів цієї моделі 33,6% мають скручений пробіг. Друге місце експерти віддали BMW 7-ї серії (33,4%), а третє – Subaru Outback (31,8%).

Зараз читають Складено рейтинг найнадійніших китайських автомобілів
Audi A8 займає п’яте місце у цьому рейтингу, тоді як його більш спортивний побратим, A7, знаходиться на десятому місці рейтингу автомобілів зі скрученим пробігом з показником у 25,8 відсотка.

Бузеліс пояснює, що наявність автомобілів преміум-сегменту серед тих, у яких скручують пробіг, є причиною більшого прибутку. Відмотування одометра є відносно дешевим і простим процесом, який приносить додаткові гроші несумлінним автодилерам.

Компанія також проаналізувала моделі авто зі скрученим пробігом за роками випуску:


Не пропустіть