Найдоступнішу модель Maserati відправлять у відставку (Фото)

Maserati планує в 2022 році прибрати з конвеєра свою найдоступнішу модель Ghibli, повідомляє The Drive. Передбачається, що продовження седана більше не буде. Компанія не дала офіційної інформації щодо причин припинення випуску моделі. Можливо, маркетологи хочуть зацікавити клієнтів кросовером Grecale, прем’єра якого має відбутися наступного року.

Це вже третя генерація Ghibli. Перше покоління випускалося з 1967 по 1973 в кузові купе або родстера. Друге, як купе, випускалося з 1992 по 1998 рік. Зараз автомобіль випускається лише у версії седан.

Представили актуальну версію Maserati Ghibli ще у 2013 році. На ринку автомобіль пропонують із силовими установками V6 об’ємом 3,0 літра та V8 об’ємом 3,8 літра з подвійним наддувом. Також доступна дизельна версія V6 об’ємом 3,0 літра. Всі ДВЗ працюють у парі з 8-швидкісною АКПП ZF з повним або заднім приводом.

Влітку минулого року седани Maserati Ghibli та Quattroporte і кросовер Levante отримали нові комплектації. Оновлення під назвами GT, Modena і Trofeo торкнулися лише зовнішнього вигляду екстер’єру та інтер’єру.

Джерело Тарантас

Не пропустіть