Компанія Škoda планує випустити місткий електромобіль

За словами керівника служби маркетингу Škoda Мартіна Яна, компанія незабаром запропонує на ринку електрокар формату моделі Octavia. Незважаючи на те, що клієнти при виборі машини все частіше віддають перевагу кросоверам, марка Škoda не планує в найближчому майбутньому відмовлятися від випуску звичних седанів, хетчбеків та універсалів навіть при переході до електрокарів. Про це пише видання Autocar.

«Ми залишаємося чуйними до запитів споживачів, і продовжимо пошук форм і стилів, що краще відповідають їх очікуванням. На мою думку, і Octavia, і Superb залишаються затребуваними споживачами», – повідомив керівник служби маркетингу компанії Škoda Мартін Ян. За словами Мартіна Яна, марка Škoda незабаром запропонує на ринку електрокар формату Octavia, який має залучити більш консервативну публіку, для якої придбання кросовера – це неприйнятний компроміс.

«Кузова «ліфтбек» особливо популярні серед клієнтів Škoda. Це наша своєрідна візитна картка», – недвозначно зазначив Мартін Ян. При цьому головну ставку на шляху електрифікації модельного ряду компанії Škoda роблять саме на кросовери. Кросоверами будуть перші три базові електрокари Škoda. Слідом за випущеним навесні 5-місним Škoda Eniaq iV незабаром представлять 7-місний електрокросовер, а також субкомпактний бюджетний електричний кросовер.

Джерело Тарантас

Не пропустіть