Електричний кросовер Audi E-Tron виїхав на тести (Фото)

Іноземні видання поділилися шпигунськими знімками, на яких відображено тестовий прототип оновленого електрокросовера Audi E-Tron. Випробування машини відбуваються на території Швеції.

Мабуть, найбільш помітною модифікацією спереду є звужена форма фар, на яких розташовується окремий шар маскувальної плівки, щоб максимально приховати справжню форму і габарити освітлювальних приладів.

Нижче розташовуються модернізована фальшрадіаторна панель з 6-кутною формою, яка прийшла на зміну вертикальним і горизонтальним лініям E-Tron, що йде з ринку.

Вперше цей автомобіль був помічений шпигунами минулого місяця, коли замість бічних дзеркал на електрокарі були встановлені камери. Але цей прототип має класичні дзеркала, що не вибиваються із загальної стилістики моделі. Ззаду можна побачити пару оновлених ліхтарів. У цьому, здається, зовнішні зміни закінчуються.

Чогось нового варто очікувати в силовій установці автомобіля, так як електрокар, судячи з усього, матиме нові електромотори і вдосконалені акумулятори. Разом вони мають забезпечити великий запас ходу, але точну кількість кілометрів, які машина зможе проїхати без підзарядки, поки що не відомо.

Стратегія компанії Audi з електрифікації виглядає трохи безглуздо, особливо з урахуванням виходу в 2022 році нового Q6 E-Tron: він буде першою машиною, що базується на платформі PPE, створеній у співпраці з інженерами Porsche.


Не пропустіть