Як вибрати особливий номер для автомобіля

Сервіс «Наявність номерних знаків», який нещодавно запустив Головний сервісний центр МВС України, дає можливість водіями онлайн обирати певні комбінації цифр для номерних знаків своїх авто. Інформація про наявність особливих номерів є доступною для всіх і безоплатною в усіх сервісних центрах МВС, тоді як лише нещодавно такі дані можна було отримати лише за гроші.

Шукати бажаний вільний номер можна двома способами: обравши критерій пошуку «наявність в області», або ж «числова комбінація». В першому випадку, ввівши в «Пошук» номер конкретного центру МВС, можна побачити всі наявні номерні знаки саме цього центру. На сайті зазначається також і ціна кожного номера. В другому ж випадку, вводячи бажану комбінацію, можна дізнатися чи є такий вільний номерний знак у всіх центрах МВС та у всіх областях країни.

Варто наголосити, що перелік особливих номерів обновлюється в режимі реального часу, а також, що забронювати обраний номер не можливо. Тому перед поїздкою до сервісного центру МВС краще обрати декілька номерів, бо за час їзди й очікування своєї черги, деякі з них можуть зникнути з переліку, будучи закріплені за іншими авто.

Джерело Одесская жизнь

Не пропустіть