Виглядає краще за новий: автомобіль виробництва ЗАЗ блиснув ідеальним станом (Фото)

Перші екземпляри «Запорожця» 965-ої моделі, який за свою зовнішність отримав прізвисько «Горбатий», були зібрані далекого 1960 року, і з того часу він став воістину легендарним. У наш час людям доступні більш комфортні, безпечні та технічно досконалі автомобілі, але є ті, кому до вподоби ретро-техніка. Напередодні в мережі з’явилися фотографії вельми непересічного екземпляра ЗАЗ-965, який завдяки старанням власника виглядає краще, ніж у момент сходу з конвеєра.

На фотографіях зображена машина зразка 1965 року, яку відновили до ідеального технічного та косметичного стану, а також серйозно допрацювали. Відреставрований «Запорожець» виглядає стильним спорткаром, який ні в чому не поступається сучасним моделям. Та й «начинка» моторного відсіку свідчить про те, що з динамікою у нього має бути все гаразд.

Цікаво, що якийсь час тому цього «Горбатого» виставляли на продаж за величезну суму – приблизно 20 000 доларів. Чи змінив автомобіль власника – не уточнюється, але з таким бюджетом можна знайти дуже пристойну іномарку. Втім, для справжніх цінителів питання грошей має бути вторинним, адже йдеться про справжній ексклюзив.


Не пропустіть