Toyota Supra отримає класичну коробку передач (Фото)

Toyota Supra з механічною коробкою передач чекають із нетерпінням. Нещодавно стало відомо, коли автомобіль з’явиться у дилерів. Відбудеться це, швидше за все, вже наступного року, тобто у 2023 році.

Навколо автомобіля щоразу ходять різні чутки. Тепер почали говорити про те, що на зміну автоматичній коробці прийде механічна. Причому таке підтвердили офіційні джерела у дилерській мережі. Перші спорткари з’являться вже наступного року.

Сама ж компанія жодних коментарів із цього приводу не дає. Невідомо й те, який саме агрегат супроводжуватиме нову механіку. Двигун, швидше за все, буде потужним, як мінімум 340-387 кінських сил. Щодо нинішньої силової установки об’ємом 2 літри, то їй пророкують роботу виключно з автоматичною коробкою передач.

Перші чутки про те, що з’явиться Toyota Supra із механічною трансмісією, з’явилися ще у листопаді минулого року. Тоді ж почали говорити про двигун, а точніше про те, які характеристики він, швидше за все, матиме.

Залишилося дочекатися коментарів від виробників, здається, вони з’являться незабаром. А всього через рік, може, і сам автомобіль з’явиться.


Не пропустіть