Suzuki Jimny перетворили на “Бога гір” (Фото)

У Японії студенти з NATS змінили трансмісію позашляховика Suzuki Jimny. Автомобіль отримав величезні колісні диски та відповідні шини, цей проект назвали NATS Jimny Kimun Kamui.

Група майбутніх інженерів створила автомобіль, назва якого в перекладі з японської означає “Бог гір”. Названий представник SUV-сегменту адаптований для переміщення по гористій місцевості.

До того ж, його основою стала найпопулярніша за історію бренду модель позашляховика. Донором став серійний Jimny Sierra. Студенти встановили дві додаткові двері. Шасі, що має сходову раму, подовжили на 40 см. Його розрізали поперек, після чого вставили додаткові панелі та закріпили.

Передні двері не змінювали, вони залишилися колишніми, тому задні здаються меншими, але вони не обмежують доступ пасажирів в салон. Збільшена колісна база забезпечує значне місце для ніг, як у розкішному седані S-класу. Об’єм багажника залишився, як і стандартної версії.

Автори проекту заявляють, що машина є унікальною 6-дюймовим ліфтом кузова. Фахівці встановили 17-дюймові колісні диски Black Rhino Riot та використали шини Toyo Open Country A/T.

Машина має бампер із лебідкою, крила кріпляться за допомогою болтів. Встановлено каркасну раму по всьому кузову, на дах встановили світлову балку, в комплект входить намет для кемпінгу.


Не пропустіть