Штрафують двічі: у власників іномарок в Україні виникли нові проблеми

Власники автомобілів на європейській реєстрації зіткнулися із новою проблемою.

Так, поліція виписала штраф на 8 500 грн за «євробляху» та передала інформацію на митницю, щоб ті також наклали свої санкції на порушника.

Там вказують на нещодавню ситуацію у Львові, де власнику «євробляхи» поліція виписала ухвалу за ст. 121 ч. 8, а згодом водієві надійшов лист від митниці з повідомленням, що згідно з інформацією від патрульної поліції у Львівській області здійснюється перевірка законності використання транспортним засобом з іноземною реєстрацією та вирішується питання складання протоколу про порушення митних правил за ст.469 ч.4 .

«Для власників євроблях, які нехтують рекомендаціями не пересуватися на автомобілях з єврореєстрацією – це класичний наочний приклад розвитку подій та різновид взаємодії поліції з митницею, навіть не маючи загальної бази», – кажуть у АЕС.

Власникам автомобілів на єврономерах зазначають, що в жодному разі не можна викидати чи ігнорувати листи з митниці. Більше того, потрібно з’явитися у вказаний час та отримати ухвалу, яку потім можна оскаржити в суді.

Джерело uamotors.com.ua

Не пропустіть