Mercedes-Benz GLE 53 проходить випробування у засніженій місцевості (Фото)

Найближчим часом автовиробник Mercedes-Benz представить новий GLE. Тестові зразки продовжують проходити випробування.

Нові шпигунські знімки за участю Mercedes-Benz GLE 53 відображають наближення до серійного оформлення. Прототипи скинули більшу частину камуфляжу, що говорить про швидку презентацію новинки.

У передній частині помітна оновлена ​​панель, яку доповнили кутові горизонтальні планки. Цю область виробник досі ретельно приховує. Ймовірно, оптика набуде значних змін в оформленні. Зокрема, маємо передбачити оновлений дизайн ламп.

Якщо дивитися на автомобіль у профіль, жодних значних реформ відзначити не вдасться. На кормі інженери передбачили смугу камуфляжу на всю ширину в області задніх ліхтарів.

Останні мають отримати більш квадратну форму. Автовиробник все ще не ділиться подробицями про внутрішнє оформлення моделі, хоча раніше в Мережі з’являлися знімки фотошпигунів.

У компонуванні салону представлений широкий дисплей, який поєднує панель приладів та мультимедіа. Ще одна особливість – великі вентиляційні отвори.

Висока ймовірність того, що GLE так само буде використовувати 3-літровий мотор на 435 к.с. В актуальній моделі двигун працює в парі з 9-ступінчастою АКПП, яку можуть залишити і оновити.


Не пропустіть