Довго служать і не приносять проблем: ТОП-5 кросоверів із надійними підвісками

Список вкрай надійних та невибагливих кросоверів з мінімумом нарікань до підвіски.

Автомобільні експерти склали список кросоверів з найнадійнішими підвісками.

Комплектацію на будь-який смак дасть модель Hyundai ix35. Автомобіль обладнаний приводом 4х4 та дизельним двигуном, що йде з «механікою» або «автоматом». Підвіска прослужить довго, але серед мінусів можна відзначити невеликий ресурс пильовиків, стійок стабілізатора та задніх сайлентблоків. Найкраще купувати екземпляри 2013-2014 років.

Mitsubishi ASX має надійну підвіску, але підвели стійки та втулки стабілізаторів, які доведеться часто міняти. Серед двигунів варто відзначити 1,8- та 2,0-літрові агрегати, а ось 1,6-літровий мотор на 114 к.с. стане поганим вибором. Після 120-150 тис. км буде потрібно заміна сайлентблоків та амортизаторів.

Також добрим варіантом стане рестайлінговий Volkswagen Tiguan 2012-2013 років випуску. На вибір доступні практично всі комбінації агрегатів та КПП. Рекомендується 2,0-літровий двигун у поєднанні з АКПП Aisin. Підвіска точно не підведе, недаремно її називають ідеальною.

У Renault Duster підвіска по-справжньому невбивна. Слабкими місцями автомобіля можна назвати втулки та стійки стабілізатора. Оснащення моделі, звичайно, не назвати високотехнологічним, але приємні ціни змусять забути про цей недолік. Найкраще, якщо під капотом буде встановлений 1,6-літровий двигун. А ось 1,5-літровий дизель брати не варто.

Найкращим кросовером визнано Suzuki Grand Vitara. Вкрай надійний та невибагливий автомобіль з мінімумом нарікань до підвіски. Коробки передач заслужили на хорошу репутацію. Мотори краще вибирати на 2,0 або 2,4 літри, але слід уникати 1,6-літровий варіант.

Джерело uamotors.com.ua

Не пропустіть