Новий Mercedes-Benz E-Class збереже двигуни внутрішнього згоряння (Фото)

Автовиробник із Німеччини Mercedes-Benz планує вже наступного року представити новий E-Class. За попередньою інформацією, модель збереже стандартний ДВЗ.

Нове покоління Mercedes-Benz E-Class буде показано у 2023 році. Незважаючи на те, що плани виробника спрямовані на електрифікацію модельного ряду, цей автомобіль з’явиться зі стандартними ДВЗ. Це, вкотре, показує, що лідер марки зберігає важливі позиції у лінійці.

На дороги Європи модель має вийти у другій половині наступного року, випередивши цим конкурента BMW 5-Series нового покоління. Однак у BMW буде задіяна повністю електрична силова установка та гібридна платформа.

Для E-Class планується використовувати установки із технологією м’якого гібриду. Таке рішення не говорить про те, що виробник цурається випуску повноцінного електрокара. У цей же час буде представлена ​​модель Mercedes EQE – електрокар із хорошими технічними параметрами.

Тестові прототипи Mercedes-Benz E-Class помітили під час проходження випробувань. Незважаючи на наявність камуфляжу, можна відзначити, що загальне оформлення кузова не отримає значних змін порівняно з C- та S-Class у лінійці. Автомобіль отримав більш гладкі кузовні елементи та вертикальну передню частину. У конструкції задіяні висувні ручки, які перенесуть в E-Class.


Не пропустіть