Renault представила новий кросовер Austral (Фото)

Французька автомобілебудівна компанія Renault  представила новий кросовер Austral. П’ятимісний кросовер є послідовником моделі Kadjar, яка виявилася не надто вдалою.

Довжина новинки, в порівнянні з Kadjar зросла на 60 мм (до 4510 мм), висота – на 18 мм (до 1618 мм), але в ширину Austral зменшився на 15 мм (до 1825 мм), а колісна база склала 2667 мм.

В найбільш оснащених модифікаціях модель зможе похвалитися матричною оптикою та двоколірним забарвленням кузова та мінімум 17-дюймовими колісними дисками.

У основі моделі лежить архітектура CMF-CD3. Передньопривідні модифікації оснащуються напівзалежною задньою підвіскою, а повнопривідні версії можуть бути оснащені незалежною підвіскою або шасі 4Control Advanced. Завдяки системі 4Control, задні колеса можуть повертатися на кут до 5 градусів. На швидкості до 50 км/год вони повертаються у протилежний бік із передніми, покращуючи маневреність.

В салоні буде 12,3-дюймовий екран панелі приладів і 12-дюймовий вертикальний дисплей мультимедійної системи. Також опціонально буде доступний проекційний екран на 9,3 дюйма.

Стандартна версія буде пропонуватися з трициліндровим мотором об’ємом 1,2 літра і потужністю 130 к.с.. Бензомотор поєднуватиметься з 48-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid Advanced. Автомобіль у такій версії поставлятиметься лише з механічною трансмісією. Також буде доступна модифікація з 1,3-літровим двигуном і простішим 12-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid. Продуктивність цієї версії варіюватиметься від 140 до 160 к.с.. Топова версія отримає повноцінний гібрид Renault Austral E-Tech з 1,2-літровим двигуном, який працює із тривальною коробкою передач без синхронізаторів та зчеплення. Потужність цієї силової установки сягатиме 200 сил.

Продажі авто на європейському ринку мають стартувати наприкінці 2022 року.


Не пропустіть