Ford Mustang перетворили в крутий електромобіль за пів млн. дол. (Фото)

Майже три роки тому компанія Charge представила нам своє бачення електричного спортивного автомобіля на базі 55-річного Ford Mustang Fastback. Компанія нарешті завершила розробку та демонструє нам готову до виробництва модель. Компанія змогла отримати ліцензію на кузов та обробку оригінального «Мустанга» у Форда, так що тут мінімальні відмінності. Решітка радіатора тепер суцільна, фари світлодіодні, дверні ручки встановлені врівень з панелями, колеса нові, але загальна форма залишається впізнаваною. Зрозуміло, що всі значки Blue Oval замінюються на Charge.

Зовсім по-іншому справи в салоні, де сидіння і кермо виглядають сучасно і мінімалістично, селектор передач кнопковий. Все це мало чим нагадує оригінальний інтер’єр Мустанга. Знову ж таки, компанія обіцяє дозволити своїм клієнтам самим вирішувати, як персоналізувати салон.

Що стосується трансмісії, то єдиним офіційним параметром, який нам зараз відомий є ємність акумулятора, яка становить 64 кіловат-години. Якщо раніше повідомлення все ще актуальні, то електричний Mustang буде приводитися в дію двома електродвигунами із загальною потужністю 544 к.с. і крутний момент 1500 Нм. Виробництво буде обмежено 499 одиницями ціна 458 000 доларів США.