Новий Mitsubishi Outlander розтрощили на краш-тесті (Відео)

Японська незалежна організація JNCAP провела краш-тести оновленого кросовера Mitsubishi Outlander. За підсумками випробувань автомобіль отримав найвищу оцінку серед моделей, що ули випущені у 2021 році.

Програма краш-тестів JNCAP передбачала фронтальний удар об деформоване перекриття на швидкості 64 км/год, зіткнення з монолітною перешкодою на швидкості 55 км/год, бічний удар, а також перевірку безпеки пішоходів при фронтальному зіткненні та контроль електронних допоміжних систем.

Ступінь безпеки автомобіля оцінили в 93% – за підсумками випробувань кросовер заробив 176,77 бала зі 190 можливих. Незначні зауваження в експертів викликали ступінь захищеності заднього пасажира під час фронтального зіткнення, а також робота функції нагадування про непристебнутий ремінь безпеки.

Нагадаємо, оновлений Mitsubishi Outlander переїхав на нову платформу CMF-С/D із задньою багатоважельною підвіскою, яку він розділив з Nissan X-Trail. Від цього ж автомобіля Outlander дістався 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 181 к.с..


Не пропустіть