General Motors передав Україні партію позашляховиків Chevrolet Tahoe

Минулого місяця Кабінет міністрів України звернувся до General Motors із проханням надати в ролі гуманітарної допомоги потужні позашляховики. Американський автогігант відгукнувся на цей заклик і передав українським захисникам 50 одиниць Chevrolet Tahoe.

Як стало відомо MMR, позашляховики вже прибули в Україну. Їх використовуватимуть для евакуації людей із зон бойових дій, а також для доставки гуманітарних вантажів.

Крім того, концерн GM виділив 250 тисяч доларів для підтримки людей з регіонів, постраждалих унаслідок російської агресії.

Нагадаємо, Chevrolet Tahoe і схожий на нього GMC Yukon – це повнорозмірний позашляховик американської компанії General Motors. Chevrolet та GMC продавали різні за розмірами позашляховики під назвою Blazer / Jimmy аж до початку 1990-х. Модель в основі має рамну конструкцію. Двигун розташований повздовжньо. В грудні 2019 року було представлено п’яте покоління Chevrolet Tahoe. Рушійною силою моделі є двигуни: 5.3 л EcoTec3 V8, 6.2 л EcoTec3 V8 (RST Tahoe package) та 3.0 Lл Duramax I6 turbodiesel.


Не пропустіть