На Львівській митниці створили окремий коридор для бензовозів

Щоб пришвидшити надходження палива в Україну, на Львівській митниці створили окремий коридор для бензовозів. Про це повідомив керівник Львівської митниці Даніїл Меньшиков.

“Хочу сьогодні розповісти про режим пришвидшеного пропуску палива, який ми в останні дні організували з колегами. Тепер на всіх пунктах пропуску Львівська митниця всі автівки, які везуть бензин і дизель, пропускаються безперешкодно“, — зазначив Меньшиков.

Крім того він зазначив, що періодично українські працівники митної служби разом з колегами-прикордонниками об’їжджають всю чергу на кордоні і створюють для бензовозів окремі коридори – щоб пропустити їх першими.

“У цьому сприяє нам і польська сторона. Колеги так само швидко пропускають бензовози зі свого боку, і швидко оформляють на виїзд з Польщі”, — наголошує посадовець.

Після такого перетину українського кордону, за його словами, паливо безперешкодно прямує до всіх регіонів нашої країни — як на забезпечення цивільних потреб, так, і в першу чергу, на забезпечення нашої армії.

Джерело lviv.media

Не пропустіть