Toyota Corolla отримала вантажопасажирську версію (Фото)

Компанія Toyota опублікувала фотографії та характеристики вантажного універсалу на базі Corolla. Завдяки ліквідації другого ряду сидінь універсал зможе перевозити до 1,3 кубометра вантажів та довгоміри понад півтора метри. У Європі така Corolla надійшла у продаж лише з гібридною силовою установкою, завдяки чому компанія називає її першою у регіоні комерційною моделлю подібного типу.

На місці віддаленого заднього дивана сформовано рівний вантажний майданчик розміром 1558х1430 міліметрів (у районі колісних арок ширина простору зменшується до 952 міліметрів). Багажник оброблений зносостійким покриттям, між передніми кріслами та вантажним простором стоїть сталева гратчаста перегородка.
Об’єм багажного простору дорівнює 1326 літрам, паспортна вантажопідйомність – 425 кілограмів.

Силова установка такої Corolla складається з 1,8-літрового бензинового двигуна разом із електромотором. Розвивають вони 120 к.с. і 142 Нм крутного моменту та працюють у поєднанні з варіатором. До 100 км/год вантажопасажирський універсал розжене за 11,1 секунди.

У Великобританії універсал оцінений у стартові 26 510 фунтів (33,1 тисяч доларів), тоді як ціна пасажирської версії з гібридною установкою починається від 27 635 фунтів.


Не пропустіть