На тести виїхав оновлений хетчбек Skoda Scala (Фото)

Skoda Scala 2023 отримає невелике оновлення зовнішнього вигляду, що демонструється на фото. Після припинення виробництва Fabia Combi на цю модель потрібно звернути свою увагу тим, хто хоче отримає автомобіль з непоганою місткістю.

На фото видно, що чеський бренд не намагався приховати фари оновленого хетчбека. Так сталося тому, що тестовий прототип має вогні від поточного покоління моделі. Як передній, так і задній бампери приховані, мабуть, ці частини матимуть невеликі зміни. На колесах є датчики, що сигналізують про те, що Scala отримає новий список обладнання, яке необхідно ретельно протестувати перед серійним запуском.

У салоні видно ізолятор, що покриває дроти, які йдуть до заднього відсіку. Вони особливо помітні біля задніх дверей знизу. Очевидно, що компанія Skoda не вноситиме в Scala якихось глобальних змін. У C-сегменті є сучасніший Golf і, мабуть, чехи не хочуть скласти йому конкуренцію шляхом покращення дизайну. Хетчбек є спеціальна версія Edition S, яка отримала 190-сильний двигун. Вона потужніша за звичайну на 40 кінських сил і вийшла обмеженим тиражем у 500 екземплярів. Не варто в Scala чекати і будь-яких гібридів, оскільки Skoda заявила, що цю технологію отримають лише Octavia і Superb, які користуються більшою популярністю на ринку.


Не пропустіть