Оновлено позашляховик Toyota Highlander для Європи (Фото)

Toyota розкрила перелік нововведень, що дісталися великому кросоверу Highlander 2023 модельного року у версії для Європи. Зовнішність практично не зміниться, але всередині з’явиться нова мультимедіасистема з великими дисплеями, а в Східній Європі модель отримає чотирициліндровий турбомотор замість 3,5-літрового V6. Постачання стартують у четвертому кварталі.

Зовнішні відмінності від попередньої версії – колір Cypress Green і нові 20-дюймові колеса, а для інтер’єру запропонована інша бежева обробка.

Медіасистема Smart Connect поєднує 12,3-дюймові екрани – на центральній консолі та для приладки, причому в останньому випадку передбачено чотири варіанти відображення інформації. Доступні хмарні сервіси, у тому числі навігація з відомостями про дорожню ситуацію в реальному часі, і бездротова інтеграція девайсів Apple CarPlay.

У Західній Європі у кросовера залишиться 248-сильна гібридна установка на основі 2,5-літрового двигуна, а в Східній Європі позашляховик змінить 3,5-літровий V6 на 2,4-літрову 269-сильну «турбочетвірку».