Український автовиробник представив нову потужну модель (Фото)

Завод «ВАРЗ» виготовив та представив аграрний 22-тонний самоскид на новому шасі 6х4.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Як стало відомо, новинка запропонована з 18-кубовим кузовом, який у парі з причепом ВАРЗ-ПС 1008 зможе перевозити майже 40 кубів сільськогосподарської продукції.

У якості шасі під новий самоскид ВАРЗ-СТ 3544 було запропоновано SITRAK C7H, який вже встиг дуже добре себе зарекомендувати і у будівництві, і в аграрному секторі. Нові самоскиди можуть працювати безпосередньо з прибиральною технікою, мають комфортну кабіну з кондиціонером.

«ВАРЗ» – завод-виробник важковозів (тралів), самоскидних, тентованих, зернових, бортових напівпричепів, лісовозів, контейнерів. Завод входить до складу європейського холдингу WITEC, що складається з 14 компаній, основними сегментами яких є машинобудування, будівництво технологічних ліній, технологія комерційного транспорту, логістика тощо. За рахунок цього на підприємстві вперше в Україні застосовано повний цикл виробництва, починаючи від розробки конструкторами технічних рішень з урахуванням побажань клієнта та закінчуючи тестуванням та здаванням нової техніки замовнику. Під час виробництва застосовують найсучасніші технологічні процеси, такі як плазмове різання металу, зварювання найновішими апаратами, фарбування за системою RAL.