Volkswagen розпочав роботу над новим Tiguan (Фото)

Volkswagen приступив до роботи з оновлення однієї зі своїх найпопулярніших моделей. Незважаючи на зміни, що відбуваються в автомобільній промисловості, та нестримне піднесення електрокарів, німецький виробник цілком справедливо вирішив випустити наступника Tiguan. Популярний та успішний компактний крос дебютує у третьому поколінні. Розробка нового Volkswagen Tiguan 2024 йде на повний хід. Доказом цього є «шпигунські» фото, які щойно прийшли з півдня Європи. Тестовий мул Tiguan нового покоління був сфотографований серед білого дня.

Кілька років тому поточна модель мала більш тривалий комерційний тираж. Проте Volkswagen вирішив пришвидшити процес розробки. Якщо взяти до уваги, до якого горизонту рухається автомобільний сектор у Європі, то логічно, що німецький бренд скорочує терміни, щоб залишити більший запас для маневру.

Що стосується механічної частини, Volkswagen вирішив, що Tiguan третього покоління буде, як і раніше, доступний з ДВЗ. Адже основні конкуренти паркетника продовжать робити ставку на такі мотори. Будуть бензинові та дизельні двигуни. Тим не менш, 48-вольтова легка гібридна технологія (MHEV) відіграватиме вирішальну роль у зниженні витрати та викидів. Гібридна механіка (PHEV), що підключається, також буде доступна. Чи буде повністю електронний варіант? Це те, що ми не маємо виключати. Можливість є.

Коли дебютує оновлений крос? Зважаючи на те, що на фотографіях тестовий мул, а не на прототип, технологія знаходиться в початковій фазі. Якщо все піде за планом, не виключено, що новий Tiguan буде готовий до презентації в останньому кварталі 2023 року. У будь-якому випадку, до дилерських центрів він надійде 2024 року.


Не пропустіть