Компанія Ford призупинила виробництво автомобілів: названо причину

Компанія Ford відчуває брак логотипів марки та шильдиків з назвою моделей, завдяки чому виробництво модельного ряду «буксує».

Здавалося б, варто бити в дзвони та оголошувати на сполох, адже виробництво машин на заводах Ford припинено. Однак, як з’ясовується, причина не така вже й страшна — брак логотипів марки та шильдиків із назвами моделей. Якщо дослівно сприймати американські слова про те, що синій овал (так у США прийнято називати марку Ford) не може знайти достатньо синіх овалів для своїх машин — виходить непоганий каламбур. Але жарти убік, адже дуже багато покупців тепер не отримають своїх готових нових автомобілів через такі, здавалося б, дрібниці.

Компанія гарячково шукала можливість придбати як логотипи так і шильдики з назвами моделей і не знайшовши її, навіть роздумували про якісь альтернативні варіанти вирішення проблеми. І ось ці альтернативні рішення виявилися набагато складнішими, ніж передбачалося. Були навіть спроби використовувати для створення цих шильдиків та логотипів друк на 3D-принтері, але від цієї витівки відмовилися, пославшись на надто низьку якість готового продукту. До речі, лідерами з «нестачі» фірмових відмітних знаків бренду стали нові моделі F Series, які користуються величезним попитом.

А ось тепер про головні причини утворення дефіциту емблем для Ford. Справа в тому, що сам автовиробник не займається створенням елементів зовнішнього оздоблення такого плану — за це відповідає абсолютно інша компанія Tribar Technologies, Inc., яка, до речі, робить шильдики та логотипи для інших автовиробників. І ось вона вже, у свою чергу, була змушена тимчасово призупинити виробництво через гучний скандал (виробничі майданчики цієї компанії були викриті у скиданні отруйних промислових хімікатів у звичайну каналізацію). Масштабної екологічної катастрофи уникнути вдалося, і тепер Tribar Technologies, Inc. почали працювати на повну потужність.


Не пропустіть