Honda Accord нового покоління: перші офіційні зображення

Компанія Honda опублікувала перші зображення седана Accord нового, одинадцятого покоління. Новинка виявиться більшою за попередницю, отримає більш спортивну зовнішність, нові двигуни та водійські асистенти. Прем’єра новинки відбудеться у листопаді.

У салоні з’являться цифрова панель приладів та медіасистема з 12,3-дюймовим тачскрином та вбудованими сервісами Google. А ось фізичних кнопок, судячи з зображення, машині не дістанеться. Єдиний аналоговий елемент управління, що залишився, – це невелика «крутилка» під дисплеєм, призначена, судячи з усього, для регулювання гучності звуку.

Зовні новинку можна впізнати по шестикутній решітці радіатора, вузькій діодній головній оптиці та бамперу з широким повітрозабірником, ззаду з’являться розтягнуті на всю ширину ліхтарі. Екстер’єр нового седана було розсекречено на патентах у липні.

Моторна гама Accord XI поки що невідома. Актуальний седан оснащується бензиновими турбо двигунами об’ємом 1,5 і 2,0 літра потужністю 192 і 252 к.с. відповідно, а також бензин-електричною силовою установкою з віддачею 212 к.с Трансмісій дві – 10-ступінчаста автоматична коробка та варіатор.


Не пропустіть