Колаборація PUMA з німецьким брендом MERCEDES AMG PETRONAS для любителів автоспорту

Німецький спортивний бренд PUMA відомий не лише революційними технологіями, завдяки яким вдається створювати одяг та взуття з унікальними характеристиками, але й своєю любов’ю до колаборацій з іншими компаніями. Зокрема, зі світу автоспорту. Одним з найдавніших партнерів бренду, в співпраці з яким було створено чимало цікавих моделей одягу та взуття, є MERCEDES.

Історія створення колаборації PUMA x MERCEDES AMG PETRONAS

Компанія PUMA впродовж багатьох років є одним з офіційних партнерів Формули-1 і співпрацює з кращими гоночними командами. З Mercedes AMG Petronas — з 2012 року. Саме тоді спортивний бренд запустив лінійку спецодягу, взуття та аксесуарів, розроблених з урахуванням особливих потреб гонщиків. А невдовзі в результаті колаборації PUMA x MERCEDES AMG PETRONAS з’явилася колекція повсякденного одягу в спортивному стилі, в якому поєдналися впізнавані риси обох компаній.

Що символізує лінійка PUMA x MERCEDES AMG PETRONAS

PUMA x MERCEDES AMG PETRONAS — це поєднання естетики легендарних «Срібних стріл» з новаторськими ідеями PUMA. Колекція стала втіленням свободи, впевненості в собі, сили та швидкості. Подвійна простібка, яскраві ткані шнурівки, сітчасті кишені з замками, впізнавані логотипи — деталі, які створюють особливий настрій колекції та переносять у світ автомобільної культури.

В моделях, створених в колаборації, поєдналися технологічні прийоми зі світу Формули-1 та інноваційні розробки PUMA — бренду, в якого швидкість та спритність закладені в ДНК. І симбіоз вийшов настільки вдалим, що популярність колекції вийшла далеко за коло фанатів Формули-1 та Mercedes.

В яких кольорах представлені речі PUMA x MERCEDES AMG PETRONAS

Як і більшість інших колекцій спортивного бренду, лінійка, створена в колаборації з автокомпанією, представлена різними моделями одягу, взуття та аксесуарів. Це комфортні та стильні речі в спортивному стилі. В колекцію входять:

  • жіночі та чоловічі толстовки;
  • спортивні штани;
  • футболки;
  • куртки спортивного крою;
  • жилети;
  • літні та утеплені спортивні костюми;
  • кепки та шапки;
  • рюкзаки;

Особливе місце займають кросівки: міські, для футболу, бігові, високі, повністю шкіряні та з характерними текстильними вставками, чоловічі та жіночі. В кожній моделі використані інноваційні технології, які дозволяють рухатися швидше — все як у світі автоспорту.

Лінійка витримана в кольоровій гамі, традиційній для форми гонщиків Mercedes AMG Petronas. Основними кольорами є чорний та білий з яскравими бірюзовими акцентами. Ще одна впізнавана риса колекції — логотип команди гонщиків, який надихає рухатися вперед, що б там не було.


Не пропустіть