Nissan представив нове покоління мінівена Serena (Фото)

Автомобіль, в оснащення якого увійде фірмовий напівавтопілот ProPilot 2.0, побудований на модернізованій платформі моделі попереднього покоління, ставши довшим і вищим за попередника, а також отримавши збільшену колісну базу. Дизайн кузова повністю перероблений у фірмовій стилістиці сучасних моделей бренду.

Змінився інтер’єр мінівену. Автомобіль обзавівся повністю цифровою панеллю приладів, яку доповнює мультимедіа тачскрін і окремий сенсорний екран кліматичної системи. Новинка доступна з трирядним салоном у семи- або восьмимісному виконанні, причому для кожного місця передбачені окремі відсіки для дрібниць.

На ринок новий Serena вийде з бензиновим двигуном та гібридною силовою установкою e-Power. Новинка оснащується 150-сильним 2-літровим бензиновим двигуном у поєднанні з варіатором, а привід для такої версії доступний або передній, або повний.

Виконання e-Power може бути лише передньопривідним. Гібридна силова установка створена на базі 98-сильного 1,4-літрового бензинового мотора, що виступає в ролі генератора для заряду 163-сильного електромотора, що обертає колеса. Передбачена технологія e-Pedal, що дозволяє керувати розгоном та гальмуванням лише за допомогою педалі акселератора.

Продаж нового Nissan Serena в Японії розпочнеться в грудні 2022 року, а на весну 2023 року заплановано вихід на японський ринок модифікації з гібридною силовою установкою.


Не пропустіть