Geely представить новий суббренд Milky Way (Фото)

Один із провідних автовиробників Китаю, компанія Geely Holding Group, виводить на ринок свій новий суббренд.

Milky Wayy китайською вимовляється як «Іньєхе» – «Чумацький шлях». Повідомляється, що в модельній лінійці нового суббренду Geely будуть присутні виключно електромобілі і «гібриди», що підключаються. Планується, що нова марка китайських ТЗ «гратиме» у сегменті середньої та високої цінової категорії.

Повідомляється також, що в основу конструкції машин ляже спеціально розроблена для них платформа. Першою моделлю «Чумацького шляху» стане електричний седан, назва якого поки що не афішується. Поки що громадськості представлені виключно тизери «первістка». З технічних характеристик електрокара зараз відома лише довжина його кузова – близько 4900 мм. Офіційну презентацію Milky Way заплановано на 23 лютого.

Нагадаємо, що в електромобільному портфелі Geely, окрім європейських марок та спільного з Daimler бренду Smart, є група китайських брендів, що складається з бюджетного Livan; Geometry (спеціалізується на випуску масових компактних моделей); Milky Way (зосередиться на виробництві середньорозмірних ТЗ); Zeekr (грає в преміальному сегменті) та Radar, чия ніша – авто для активного відпочинку.