Porsche частково розсекретив “лице” нового Cayenne (Фото)

На автомобільній виставці в Шанхаї, яка розпочнеться 18 квітня, однією з головних зірок стане оновлений Porsche Cayenne. Недавно Porsche показав попередній огляд інтер’єру цього популярного SUV, який отримав величезне оновлення з елементами дизайну від Taycan, зокрема горизонтальний ряд екранів та кнопку запуску двигуна замість звичайного ключа з поворотом. З цим першим поглядом на зовнішній вигляд автомобіля ми бачимо ще більше оновлень від Taycan. Нові фари HD Matrix від Porsche розташовані в більш тонких і ширших корпусах, що можуть бути доступні в якості преміальної опції, оскільки ми також бачили прототипи з менш складною версією цих фар з квадратними секціями.

Ходові денні вогні були переміщені в верхню частину масивної решітки, яка тепер складається з трьох частин з товстими ребрами на деяких комплектаціях.

Оновлення моделі включає більше, ніж можна було б очікувати від простого оновлення зовнішнього вигляду. Porsche оновив асортимент двигунів від верхнього до нижнього рівня. Зазначаючи, що кінцеві характеристики можуть змінюватися залежно від ринку, заявлено, що 3,0-літровий V6 у базовій версії Cayenne отримає приріст потужності з 335 к.с. до 349 к.с. 2,9-літровий V6 в Cayenne S буде замінений на 4,0-літровий V8 від Porsche, що збільшить потужність з 434 к.с. до 469 к.с. Очікується, що той самий 4,0-літровий двигун Cayenne Turbo GT збільшить потужність із 631 к.с. до 651 к.с.


Не пропустіть