В Україні помітили Rolls-Royce в ексклюзивній комплектації за $500 000 (Фото)

Автомобілі Rolls-Royce завжди були символом розкоші та статусу свого власника, тому навіть уживані авто продаються за чималі гроші. Водночас помітити на вулицях новенький Roll-Royce, та ще й модель Ghost у виконанні Extended – це справжня удача. Автомобіль удалося зняти журналістам порталу ТопЖир.

За наявною інформацією новий Rolls-Royce Ghost Extended є першим таким автомобілем в Україні. Особливість подовженої версії Extended полягає в тому, що її довжина на 0,2 метра більша, ніж у стандартного Ghost і становить 5,7 метра.

Подовження насамперед зачепить задніх пасажирів, для яких тепер з’являється більше місця для ніг. Після оновлення, Rolls-Royce Ghost Extended отримав трохи видозмінений стайлінг, іншу передню та задню оптику, підсвічування радіаторної решітки, а також “зоряне небо” в салоні на основі діодних ламп.

Під капотом стоїть вже стандартний для автомобілів Rolls-Royce двигун на 6,75-літра V12 з двома турбінами та віддачею 571 к.с. У рух автомобіль наводить 8-ступінчастий автомат. Максимальна швидкість одного з найдорожчих серійних лімузинів електронно обмежена на позначці в 250 км/год.


Не пропустіть