Український автовиробник випустив 184-сильний самоскид (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і відвантажив самоскид АТВ-4/2 на базі DAYUN CGC1140 на адресу замовника.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Самоскид з тристороннім розвантаженням та платформою об’ємом 12 куб. м. вже допомагає в роботі працівникам управління житлово-комунального одного з господарств. Конструктивно-допустима вантажопідйомність самоскида — 8 тонн.

«Завдяки унікальному кузову з двосекційними бортами з усіх сторін, самоскид АТВ-4/2 виходить за рамки стандартів, що визначають ринок. Його конструкція надзвичайно практична та ефективна, дозволяє зручно розвантажувати самоскид в будь-яку сторону. Кожна деталь цього автомобіля працює в гармонії, роблячи процес вивантаження швидким і безпроблемним», – йдеться у повідомленні.

Шасі DAYUN CGC1140 (4×2) комплектується 184-сильним дизельним двигуном WEICHAI WP4.1NQ190E50 (Євро-5) і 8-ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear. У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.

Базова комплектація автомобіля включає: кондиціонер, подушку безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідйомники, дзеркала заднього виду з підігрівом, круїз-контроль, мультируль, центральний замок з дистанційним управлінням, денні ходові вогні LED, протитуманні фари, МР3 / USB магнітолу з підтримкою Bluetooth.