Український виробник представив сучасну автоцистерну для доставки води (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і відвантажив замовнику автоцистерну для доставки води на потужному шасі SHACMAN X3000. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

Як зазначається, автомобіль буде використовуватися для розвезення питної води в разі виникнення аварій та надзвичайних ситуацій.

Цистерна є двосекційною і призначена для перевезення питної води об’ємом 20 куб.м. Внутрішня частина цистерни виготовлена з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304. Ззовні цистерна облицьована технічною нержавіючою сталлю марки AISI 430. Простір між корпусами заповнений теплоізоляційним матеріалом.

«Термоізоляція цистерни забезпечує недопускання зміни температури рідини більше ніж на 2°C протягом 10 годин при різниці температур рідини та навколишнього середовища 30°C ± 2°C», – йдеться у повідомленні.

Кабіна у машини двомісна, з одним спальним місцем. У списку оснащення значаться пневмосидіння водія c підлокітником, електросклопідйомники, підігрів дзеркал заднього виду, рульова колонка регульована за кутом нахилу і висоті, ширококутні дзеркала заднього виду, LED денні ходові вогні, протитуманні фари.

Шасі SHACMAN з кабіною X3000 колісної формули 6х4 має вантажопідйомність 26 500 кг. Його рушійною силою є дизельний двигун потужністю 375 к.с..


Не пропустіть